Sanza, entre l'elit a la Cursa de Bombers: 5è

• El corredor del CAVA aguanta en el segon grup i acaba amb 31min 09s
ESCALDES-ENGORDANY

Marcos Sanza és en plena forma. 31min 09s va signar en la Cursa de Bombers del passat diumenge a Barcelona, corrent entre l'elit i acabant 5è. També hi van participar d'altres atletes del CAVA, com ara Manuel Fernandes Pita, que va ser 29è amb 32min 58s.

27.500 atletes van prendre la sortida a aquesta cursa ja cèlebre a la capital catalana i que suma una distància de 10km. El CAVA va ser el club del Principat amb més representació, amb 26 corredors, entre els quals va destacar la 5a posició de Sanza, la 29a de Fernandes Pita, però també la 98a de Jordi Royo (35min 16s) o el lloc 194è que va fer Guillem Dalmau, que segueix en progressió i va tornar a rebaixar la seva marca en la distància, amb 36min 30s.

Sanza va intentar aguantar amb els millors, però des del principi un petit grup capdavanter va trencar la cursa. Van ser quatre els atletes que van marxar per davant, quedant-se Sanza en un segon grup que després lideraria. Les opcions de podi, segons avançava la cursa, s'esvaïen per al corredor resident. En tot cas, el ritme de cursa es va mantenir en 3min 05s per quilòmetre. El guanyador de la carrera va ser l'espanyol Ángel Ronco (AD Maratón) amb 30min 14s, quedant-se a les portes de baixar de la mitja hora. El podi el van completar Jaouad Omellal (Cárnicas Serrano) amb 30min 18s i José Luis Blanco (La Sansi) amb 30min 19s.

CAMPIONAT D'ANDORRA DE LLANÇAMENTS / La FAA va organitzar la passada setmana el Campionat d'Hivern de Llançaments a la nova instal·lació de la Comella. Rubén Rajadell i Elena Villalón es van imposar en les tres disciplines: martell, disc i pes.