PUBLICITAT

Dos detinguts per robar cablejat de coure d'una obra a Escaldes

  • La Policia deté tres homes marroquins per diversos furts amb força
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Edifici de la Policia d'Andorra. Foto: ÀLEX LARA

La Policia va detenir aquest divendres dos residents portuguesos de 25 i 31 anys com a presumptes autors del robatori de cablejat de coure d'una obra a Escaldes-Engordany. Aquestes dues detencions formen part de les deu que es van efectuar durant la setmana del 7 al 13 d'abril. La Policia va detenir el passat divendres dos residents portuguesos de 25 i 31 anys a Escaldes-Engordany, com a presumptes autors de furt amb força a l'interior d'una obra. L'encarregat de l'obra va avisar la Policia perquè havia detectat la presència de dues persones alienes. Els dos homes es trobaven en possessió de diversos metres de cablejat de coure sostrets de l'obra.

Pel que fa a delictes contra el patrimoni, el passat dilluns, la Policia va detenir a Andorra la Vella, tres homes no residents de nacionalitat marroquina de 26, 29 i 30 anys, com a presumptes autors de diversos furts amb força de mercaderia en establiments comercials.

D'altra banda, el passat dimarts, els agents van detenir a la frontera del riu Runer dos homes no residents de nacionalitat colombiana i espanyola de 27 i 38 anys, que accedien al Principat en un turisme amb 45,50 grams de cocaïna. La investigació va permetre la detenció d'una tercera persona i el decomís de 20,60 grams de MDMA.Finalment, la Policia va detenir el passat dilluns a la Massana un resident portuguès de 36 anys com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments en l'àmbit domèstic. Posteriorment, el mateix dia, es va detenir la seva parella, una andorrana de 37 anys, com a presumpta autora del mateix delicte.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT