Andorra empata en el segon partit davant Luxemburg

• Gol anul·lat al combinat de Casals al minut 80 en fora de joc dubtós
LINTGEN

Cervós ?dorsal 2? fa una passada en el duel amb Luxemburg, dimecres. Foto: MARI CARME GRAU

el segon partit de la recentment creada selecció sub-16 va significar dimecres el primer resultat positiu. Després de la derrota per 6-0 en el debut contra Israel en el UEFA U16 International Development Tournaments 2014 que s'està disputant a Luxemburg, ahir el combinat dirigit per Eloy Casals –ajudant d'Òscar Sonejee, absent perquè acaba de tenir un fill– va obtenir un 1-1 davant el combinat amfitrió.

La tricolor va posar més intensitat i ordre tàctic que el rival i per això en la primera part va dominar fins que Jordi Aláez va marcar des dels onze metres a la mitja hora de joc, després d'un clar penal comès sobre ell mateix. Amb el 0-1 es va arribar al descans i en la segona part la tricolor va defensar l'empat fins que Luxemburg va empatar al minut 72. Quedaven 8 minuts –els partits d'aquest torneig són de 40 per part– i la tricolor es va bolcar a l'àrea rival en busca del gol de la victòria. Aquest va arribar tot just quan es complia el temps reglamentari. Aláez va tornar a ser l'autor del gol en aprofitar un rebuig a l'àrea rival, però l'àrbitre el va anul·ar en considerar que estava en fora de joc, dubtós segons l'expedició tricolor.

Per normativa del torneig, en cas d'empat s'havia de fer una tanda de penals –sense pròrroga prèvia– i es va imposar Luxemburg. Però allà queden les bones sensacions pensant en el futur, d'un combinat que si continua amb l'evolució que cal tindrà a diversos jugadors que poden donar un salt qualitatiu a la selecció, a uns anys vista.

5 REPRESENTANTS AL TORNEIG DE PASQUA / D'altra banda, aquest cap de setmana es disputa a Alàs la sisena edició del Torneig de Pasqua, que organitza la Federació Andorrana de Futbol i que comptarà amb la presència de cinc equips andorrans d'un total de vint clubs: l'Encamp i el Sant Julià en la categoria prebenjamina, una selecció en la categoria benjamina i una altra en l'alevina. Cada categoria estarà dividida en dos grups que jugaran una primera lligueta i després les finals.