PUBLICITAT

Vales fitxa per l'Andorra fins el final de temporada

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Vales (dreta) amb Ilde, en un entrenament amb la selecció, al 2013. Foto: ÀLEX LARA

Marc Vales ha fitxat per l'FC Andorra fins el final de la present temporada com un reforç de luxe per acabar de certificar la permanència, quan falten encara sis jornades perquè acabi la lliga al grup 2 de la Primera Divisió Catalana.

L'internacional tricolor de 24 anys, que estava des del setembre sense equip després de rescindir el contracte amb el Reial Madrid C, va arribar a un acord ràpid en el qual no van haver-hi discrepàncies econòmiques donat que el propi Vales tenia moltes ganes d'incorporar-se a una disciplina de vestidor i tornar a sentir-se futbolista. Com a casa a enlloc, per tant es tracta d'un reforç de màxim luxe per a Justo Ruiz que ja pot ser convocat per jugar la setmana que ve contra el líder Martinenc però que té clar que difícilment no seguirà a partir de l'estiu, ja que jugar al Madrid li ha donat un caixet com per jugar a Segona Divisió B i fins i tot a Segona, o l'equivalent a l'estranger.

L'Andorra ocupa actualment la onzena posició amb 35 punts, a quatre de la promoció de descens (Balaguer) i a sis del descens directe (Marianao Poblet).



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT