PUBLICITAT

Un xinès s'identifica amb tres identitats diferents

  • La Policia deté quatre persones per delictes de violència i insults
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Uns agents de la policia amb un detingut Foto: TONY LARA

La Policia ha detingut quatre persones per delictes relacionats amb la violència o els insults. Aquestes quatre detencions formen part de les nou durant la setmana del 21 al 27 d'abril.

La primera detenció relacionada amb fets violents va tenir lloc el dilluns passat a Escaldes-Engordany, quan els agents van detenir un andorrà de 39 anys com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments en l'àmbit domèstic. El mateix dia, la Policia va detenir un resident espanyol de 40 anys, com a presumpte autor d'injúries, amenaces i resistència greu a funcionaris de policia. La patrulla va intervenir perquè l'home es trobava cridant a l'exterior de les dependències policials de l'edifici administratiu de l'Obac.

Posteriorment, el passat dimecres, els agents van detenir a Escaldes-Engordany un andorrà de 21 anys, com a presumpte autor d'un delicte contra la integritat física per lesions efectuades per un cop de peu a la cara. El fets es remunten a la nit del 18 d'abril en un local d'oci de la Massana, arran d'un discussió que hauria degenerat en l'agressió, segons consta en la denúncia efectuada per la víctima.

La quarta detenció es va produir dissabte a Andorra la Vella, quan els agents van detenir un resident espanyol de 47 anys, com a presumpte autor d'un delicte contra la integritat física. L'home hauria causat lesions a una amiga que es trobava en el seu domicili, per una disputa banal. Tambédissabte la Policia va detenir a Sant Julià de Lòria, un home no resident de nacionalitat xinesa de 38 anys, com a presumpte autor d'un delicte d'ús de document inautèntic ja que s'havia identificat amb diversos documents amb tres identitats diferents. Per aquest motiu tenia una ordre de recerca judicial des del 10 de febrer.

I també el dissabte, la Policia va detenir a Andorra la Vella, una dona no resident de nacionalitat romanesa de 25 anys, com a presumpta autora d'un delicte de desobediència a una ordre d'expulsió del ministre de Justícia i Interior, per un període de dos anys. La dona va ser controlada per un petit furt de mercaderia, juntament amb una altra dona romanesa de 27 anys, en un establiment d'Andorra la Vella.

Salut pública / La Policia ha efectuat tres detencions per delictes relacionats amb la salut pública. La primera, dimarts a la frontera francoandorrana de Porta, quan els agents van detenir un resident de nacionalitat espanyola de 59 anys, que accedia al Principat en un turisme en possessió de 0,8 grams de cocaïna. La segona detenció va ser el dijous a la frontera del riu Runer, quan la Policia va detenir una dona no resident de nacionalitat espanyola de 26 anys, que accedia al Andorraen un turisme en possessió de 5,3 grams d'speed, 0,9 grams d'èxtasi, 0,7 grams de cocaïna i 1,5 grams d'haixix. Dissabte la Policia va detenir a la frontera francoandorrana un home no resident de nacionalitat espanyola de 37 anys, que accedia al Principat en un turisme particular en possessió de 3 grams d'speed. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT