PUBLICITAT

29 establiments participaran en el Reviu l'aperitiu'

EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

El Reviu l'aperitiu torna aquest mes de maig per celebrar la seva quarta edició amb 29 bars i restaurants adherits, tres més que l'any passat. Així, segons el conseller de Turisme lauredià, Dot Jordi, es demostra que l'esdeveniment està «consolidat». Per un preu de tres euros, es podrà degustar un vermut i una tapa i els consumidors podran participar en un sorteig amb premis com vals de compra o menús als mateixos establiments. Com va indicar el director general de Bacardi- Martini Andorra, Víctor Cunill, un dels objectius és fomentar que la gent surti al carrer i «implantar la moda del vermut que ara està tornant a agafar embranzida», segons va informar l'ANA.

Dot Jordi va dir ahir que la campanya té dos objectius: recuperar la tradició de fer el vermut fora de casa i contribuir a la revitalització de la parròquia.

La iniciativa compta amb el patrocini de Barcardi- Martini ja que «s'adiu amb un dels principals productes que venem», va reconèixer el director general de la marca a Andorra.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT