PUBLICITAT

El comú inverteix 40.000 euros per a la segona Nit Vivand

  • La xifra es duplica respecte la primera edició
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El conseller de Turisme d'Escaldes, Eduard Molné, ahir. Foto: ana/ j.p.c

El conseller de Turisme i Administració del Comú d'Escaldes-Engordany, Eduard Molné, va explicar ahir que la inversió prevista per a la segona Nit Vivand és «d'uns 40.000 euros aproximadament». Aquesta xifra suposa un increment de gairebé el doble de diners dels que es van destinar a la primera Nit Vivand, quan s'hi van invertir 25.000 euros. La segona edició tindrà lloc el proper divendres dia 2 de maig, coincidint amb el pont del Dia del Treballador, i sota la temàtica Esclat de colors.

Des del Comú d'Escaldes-Engordany van voler remarcar l'ampliació d'establiments que participaran en aquesta segona edició de la Nit Vivand. Així, el conseller de Turisme i Administració va explicat que «hi participaran fins a 42 restauradors, quan en la primera nit van ser 30», i també entre «160 i 170 comerços», una vintena més que en l'anterior ocasió.

Segons Molné, aquest augment de participants indica «molta més implicació» per part dels comerciants, fet que també s'ha provat en el fet que «tots han participat en la dinamització, amb reunions cada quinze dies a la Cambra de Comerç». Molné va indicar que allà «s'ha parlat de les diferents actuacions que farà el Comú», i que «han estat consensuades i aprovades per tothom», informa l'ANA.

Promoció / Amb aquestes xifres esperen superar el nombre de visitants de la primera edició, quan a l'hora punta, les nou de la nit, «hi havia 24.000 persones passejant per l'avinguda». Molné va explicar que per tal de promocionar l'activitat entre el turisme s'ha contractat anuncis a un diari de Catalunya i «s'han enviat correus des d'Andorra Turisme a tota la seva base de dades».

El conseller de Turisme i Administració va indicar que l'horari d'aquesta edició serà de set de la tarda fins a les dotze de la nit, i «tal i com vam fer en l'anterior ocasió, els aparcaments de la zona seran gratuïts fins a la una de la matinada». Molné també ha explicat que hi haurà connexió wi-fi gratuïta a tota l'avinguda, i «es buscarà que els usuaris passegin des del carrer de la Unió i fins al CIAM».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT