PUBLICITAT

Ensurt per la caiguda d'una excavadora al vial Pobladó

  • No hi va haver ferits però si nombrosos danys materials
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Un bomber observa com s'enduen l'excavadora, ahir Foto: TONY LARA

Una excavadora es va desprendre ahir al matí d'un camió amb plataforma que la transportava i va malmetre a causa de la caiguda mobiliari urbà, el mur i la porta d'un edifici, així com dos vehicles. Els fets van passar al vial Pobladó de la capital, al voltant de les 8.45 hores en un petit revolt de la via i, tot i l'aparositat de l'accident, no es van haver de lamentar ferits, ja que l'aparell va caure al marge dret de la calçada, sense envair el sentit contrari, i en aquell moment no passava cap vianant per la vorera.

Malgrat tot, la màquina va destrossar un fanal, un semàfor i un arbre. I posteriorment va topar contra un edifici –el mur i la porta del qual van resultar bastant malmesos– i va acabar topant contra dos vehicles que estaven aparcats darrera la marquesina de la parada d'autobús que hi ha al costat d'on va tenir lloc l'accident.

La cònsol d'Andorra la Vella, Rosa Ferrer, que es va desplaçar al lloc dels fets poc després de l'accident, va destacar que la «sort» va fer que no hi hagués ferits, ja que en aquell moment no passaven vianants per la zona.

Un cop arribat al lloc dels fets, els cossos especials van assegurar la zona i van retirar el vehicle, uns treballs que van obligar a tallar el trànsit en sentit sud.

Segons els testimonis, una de les causes de l'accident podria haver estat el trencament d'una de les cadenes que subjectaven l'excavadora, tot i que la investigació continua oberta, segons va informar l'ANA. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT