PUBLICITAT

Satisfacció generalitzada amb la segona Nit Vivand

  • El comú vol que els comerciants els facin el relleu en l'organització
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Gent passejant per Carlemany, divendres al vespre Foto: TONY LARA

El Comú d'Escaldes-Engordany i els comerciants de la parròquia s'han mostrat satisfets de com va anar la segona edició de la Nit Vivand, que es va dur a terme divendres. La cònsol major, Trini Marín, va destacar que l'esdeveniment va atreure molts turistes, i això va beneficiar també la part alta de Carlemany. Des de la FACA i des de Carlemany Calidae, mentrestant, van coincidir en l'encert d'organitzar un esdeveniment com aquest i van remarcar la necessitat d'anar-lo repetint.

Tot i que la valoració general es farà durant aquesta setmana, un cop s'hagin recollit, entre d'altres, les dades dels comptadors de vianants, «vam poder veure que hi havia molta gent, molt turista i hi va haver un moment, sobretot a partir de les 10 de la nit, en què l'avinguda estava molt plena de gent», va apuntar la cònsol. Marín també va destacar que molts comerços de la part alta «m'han certificat que han treballat molt més que per Setmana Santa».

Precisament, aquesta edició es va ampliar el recorregut fins al CIAM, a la part alta, on s'hi va instal·lar una zona lounge. Marín va assegurar que la iniciativa va agradar molt. Això, «ens ha fet veure que aquesta iniciativa podria ser bona per aquest estiu», va afegir a l'ANA.

El comerç ha d'agafar el relleu / D'altra banda, Calvet va fer durant la Nit Vivand una crida a la participació dels comerços: «Necessitem veure que podem arribar a fer un associacionisme perquè els que han d'agafar les regnes d'aquesta ambientació són ells». Calvet va declarar que la idea del Comú és limitar la seva participació a una «subvenció pura» i que siguin els comerciants els que regulin l'organització d'aquests esdeveniments, tot controlant per «no cremar el concepte».

De moment només hi ha una altra data prevista per a la celebració d'una nova Nit Vivand, el pròxim 12 d'octubre, que coincideix amb l'aniversari de la primera edició. El Comú, però, està obert a que s'intercalin altres dates per celebrar aquesta festa amb els comerços oberts fins les 12 de la nit.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT