PUBLICITAT

De mare només n'hi ha una

  • Nou diumenge de fira a Sant Julià, aquesta vegada dedicada a les dones amb fills
EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Foto:

El barri de Rocacorba de Sant Julià de Lòria va ser ahir, un cop més, l'escenari d'una nova fira. En aquesta ocasió, es va dedicar al Dia de la Mare, i tothom qui ho va voler va sortir a passejar i a descobrir la vuitantena de parades que s'hi van instal·lar. El mercat dedicat a les mares del país i a les mares turistes s'emmarca en la iniciativa Diumenge de fira, que duu a terme el Comú lauredià i que consisteix en l'organització d'una fira temàtica el primer diumenge de cada mes.

A la vuitantena de parades instal·lades al llarg del barri de Rocacorba s'hi van poder trobar tot tipus d'objectes, des de roba i complements fins a elements d'artesania o menjar. El conseller de Social de Sant Julià de Lòria, Carles Àlvarez, va remarcar a l'ANA que el bon temps va ajudar, i es va assolir una bona afluència de visitants.

Com que la fira estava dedicada precisament al Dia de la Mare, totes aquelles mares que ho van voler van poder gaudir de tractaments de bellesa gratuïts. A banda, tot plegat es va complementar amb inflables per als més petits i una discomòbil.

D'altra banda, la fira d'aquest diumenge va servir també per donar el tret de sortida a una nova edició del Reviu l'aperitiu, que s'allargarà fins el 31 de maig. Així doncs, cada dia d'aquest mes, els bars i restaurants de la parròquia oferiran una tapa i un vermut al preu de tres euros. A banda, cada diumenge es promocionarà aquesta iniciativa amb diferents activitats complementàries. Àlvarez va destacar que aquesta iniciativa «revitalitza tot el sector de l'hosteleria i totes els bars de la parròquia».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT