PUBLICITAT

Els assalariats es mantenen estables al febrer

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

El nombre total d'assalariats del mes de febrer va ser de 36.807 persones, el que suposa una variació del 0% respecte al mateix mes de l'any anterior, en què n'hi havia 36.809.

Així ho va assenyalar ahir el Departament d'Estadística en un comunicat en què informa que la mitjana d'assalariats d'acord amb les dades dels últims dotze mesos és de 35.039, amb variacions negatives de l'1,5% respecte a les dades del mateix període de l'any anterior.

D'altra banda, la massa salarial total del mes va ser de 70,9 milions d'euros. Estadística assenyala que la variació és negativa (3,1%) respecte al febrer del 2013. Aquest febrer va destacar el sector de l'agricultura, ramaderia, caça i silvicultura, amb el -27,1%, el sistema financer, amb el -16,3% i transports i comunicacions, amb el -10,9%. En canvi, els sectors que destaquen per una variació anual positiva són el d'altres activitats socials i serveis personals, amb un 8,6%, el d'indústries manufactureres, amb un 2,3% i el sector d'activitats sanitàries, amb un 2,2%.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT