PUBLICITAT

Caballé liquida el seu deute amb la Hisenda espanyola

  • La soprano abona 208.000 euros i ja n'ha tornat mig milió
EL PERIÒDIC
MADRID

Periodic
Caballé durant un recital a Sant Julià. Foto: EDUARD COMELLAS

La soprano Montserrat Caballé ha tornat ja a l'Agència Tributària la totalitat dels 508.462 euros que Hisenda li reclamava per un presumpte frau fiscal en l'exercici d'IRPF de l'any 2010 , simulant tenir residència andorrana .

Segons van informar a EFE fonts judicials, després de declarar davant del jutge com a imputada el passat 9 de maig, la diva ha reintegrat a Hisenda els 208.000 euros que faltaven per saldar els seus comptes amb el fisc , quantitat que se suma al primer pagament de 300.000 euros que va fer a primers d'aquest mes .

Caballé està imputada per un delicte de frau fiscal arran d'una querella presentada per la Fiscalia de Delictes Econòmics, que l'acusa de defraudar 508.662 euros en la seva declaració corresponent a l'any 2010 , fent veure que tenia el seu domicili habitual a Andorra .

Als pocs dies que la Fiscalia presentés la querella, la soprano, de 81 anys, va lliurar a Hisenda 300.000 euros i va mostrar la seva disposició a reunir els diners per reintegrar al total de la quota defraudada, que ara ha saldat íntegrament sense incloure la multa que podria exigir pel frau fiscal .

Fonts jurídiques interpreten la devolució de la suma defraudada com un intent de la defensa de Montserrat Caballé d'arribar a un acord amb la Fiscalia amb vista a evitar un eventual judici per frau fiscal.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT