PUBLICITAT

La selecció escombra Irlanda (42-20) en el primer partit

  • La tricolor no es deixa sorprendre per una dèbil selecció irlandesa
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
La selecció va fer els deures en atac i en defensa davant d'Irlanda. Foto: ÀLEX LARA

El combinat sub-20 va aconseguir ahir la primera victòria de l'IHF Trophy en un duel contra Irlanda que no va tenir gaire història perquè el domini local va ser aclaparador. 42-20 per als andorrans en l'estrena d'aquest torneig que en la primera jornada va deixar clars quin seran els rivals a tenir en compte per a les rondes finals del cap de setmana.

Andorra va oferir un matx seriós fins que va veure que el matx no es podia escapar. A partir del 17-7, els tricolors van continuar sumant en atac i en defensa, aplicant-se en la feina, però alhora aportant detalls de certa qualitat, sobretot a l'hora de definir. Contraatacs ben assimilats, passades de joc de memòria i fins i tot fintes a un porter irlandès que, per altra part, ahir no va aturar gairebé res del que li queia a sobre.

A la mitja part, el joves jugadors que dirigeix Manel Mañas ja dominaven 20-8, i en la tònica de la segona meitat va ser idèntica fins arribar al 42-20 definitiu.

Avui, Andorra juga contra Azerbaidjan (20.00h), que ahir va perdre 43-12 contra Illes Fèroe. En el grup A, Geòrgia va vèncer 45-18 Albània, i Moldàvia 33-27 Gran Bretanya.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT