PUBLICITAT

Detingut un jove per robar als vestuaris dels Serradells

  • Es tracta d'un jove espanyol que va forçar almenys 34 armariets
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Vista general dels Serradells Foto: TONY LARA

la Policia va detenir dilluns passat un jove resident espanyol de 20 anys, acusat de diversos furts amb força a un centre esportiu d'Andorra la Vella, concretament el dels Serradells, segons van confirmar a aquest rotatiu fonts pròximes a la investigació.

Els fets es remunten al passat 21 d'abril, dia en què la Policia va rebre una denúncia dels responsables del centre esportiu que s'havien forçat 34 armariets de l'interior del vestuari d'homes.

En paral·lel a la investigació iniciada per aquesta denúncia, la Policia també estava investigant quatre denúncies més cursades entre els mesos de gener i abril, per part d'usuaris del mateix centre esportiu pel furt de diversos objectes personals a l'interior del vestuari d'homes.

El jove hauria furtat telèfons mòbils, d'altres objectes personals i també diners en efectiu. En aquest cas, però, no estaven dins dels armariets, sinó als penjadors. De fet, els Serradells té ubicats a diferents punts cartells que recomanen guardar tots els objectes personals a l'interior de les taquilles.

Possessió de marihuana / Finalment, aquest dilluns es va identificar i detenir el jove resident espanyol de 20 anys com a presumpte autor d'un delicte contra el patrimoni. Els agents van trobar diferents telèfons mòbils al domicili del detingut així com 1,65 grams de marihuana. El jove va ser posat a disposició judicial.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT