PUBLICITAT

Encamp presenta una guia per potenciar el turisme

  • Recull de quatre rutes culturals pels diferents pobles de la parròquia
R. M. S.
ENCAMP

Periodic
Jordi Torres observa somrient la guia turística d'Encam Foto: ÀLEX LARA

El Comú d'Encamp va presentar, ahir, una guia de rutes culturals que inclou quatre itineraris per recórrer els nuclis de la parròquia observant els elements arquitectònics i culturals més destacats. El cònsol menor encampadà, Jordi Torres, va explicar que aquesta guia tanca un seguit d'iniciatives per atraure el turisme i que cobreix una mancança que hi havia fins ara, com informava l'ANA. De fet, va assegurar que «no era una demanda dels visitants, però tenim un patrimoni que cal explotar» i per això se li vol donar més visibilitat amb aquesta guia.

Els itineraris s'han recollit a la guia que es pot obtenir tant a les oficines de turisme com als hotels de la parròquia, i els elements esmentats s'han indicat amb cartells numerats perquè els visitants puguin fer el recorregut més fàcilment. A més, els visitants que ho vulguin poden demanar, prèvia cita, fer el recorregut amb un guia de manera gratuïta.

LES RUTES / Les quatre rutes que inclou la guia i que va apuntar el cònsol menor de la parròquia durant la presentació, són l'Itinerari de les Bons, l'Itinerari de la Mosquera, l'Itinerari del Tremat i l'Itinerari d'Encamp i Vila. En aquests quatre camins s'observen les esglésies de tots els pobles, els elements d'art, així com les cases destacades, escultures, museus i d'altres punts d'interès. En total s'han editat 25.000 exemplars de la guia, que està disponible en quatre idiomes per fer-la accessible per a tothom.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT