PUBLICITAT

Sallés guanya 29 posicions en el rànquing mundial

I. M.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El sorteig de categoria de -63 kg, ahir a Miami. Foto: FANDJUDO

Laura Sallés ha donat un salt qualitatiu en la classificació mundial de la categoria de pes de menys de 63 quilograms, després de la seva participació en el Torneig Continental de Santiago de Xile, puntuable per al rànquing de classificació per als Jocs Olímpics de Río de Janeiro 2016. La lluitadora andorrana, que va guanyar el combat de vuitens de final, es va veure recompensada amb 16 punts, ha passat a tenir-me 21 i del 169è lloc ha ascendit al 140è.

Aquesta puntuació és la més alta que ha rebut mai Sallés després dels 12 punts aconseguits a Roma en els Mundials del 2011, als quals va arribar a setzens. Els altres cinc punts són 2 de l'Europeu de Montpellier, 2 del Grand Slam de París 2014 i 1 més de l'edició del 2014; totes tres només per participar, ja que en cap d'elles va poder superar la primera ronda eliminatòria.

DE NOU CONTRA NAKAO / Sallés ja està a Miami, on ha de disputar un Open Panamericà que també puntua en la classificació per als Jocs i, casualitat o no, el sorteig ha decidit que s'enfrontarà en la primera ronda contra la nord-americana Janine Nakao, la primera rival també en el torneig de Santiago de Xile.

Llavors, la va vèncer per tres shidos i si repeteix triomf s'enfrontarà en els quarts de final amb la seva compatriota i número u dels Estats Units, Hannah Martin, una de les quatre lluitadores que per sorteig eludeixen combatre en la primera ronda.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT