PUBLICITAT

El Sant Julià s'inscriu un equip nou a la Lliga Nacional

  • ?Xarli': «Volem mantenir el que juga a Espanya sense infringir la llei»
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Respresentants dels clubs de la Lliga Nacional durant l'assemblea de dijous a la seu de la FAF Foto: FAF

la Lliga Nacional de futbol sala presenta canvis dràstics. D'una banda, desapareix la Segona Divisió i per a la temporada 2014-2015 hi haurà una única divisió amb 14 equips, començarà el 15 de setembre i acollirà 26 jornades de fase regular sense el play-off, que desapareix. De l'altra, el CE Sant Julià, que ja té un equip sènior competint a Espanya, n'ha creat un de nou i l'ha inscrit a la Lliga Nacional.

L'entitat laurediana ho ha fet amb l'única intenció de donar minuts als joves que acaben l'etapa formativa i no tenen cabuda en el primer equip i d'altres veterans que no tinguin ritme de competició. El problema és que si els dos equips queden campions d'Espanya i d'Andorra, respectivament, poden creuar-se en competició europea, cosa que no permet la FIFA –qui decideix si autoritza o no aquesta maniobra–, com tampoc el fet de que un jugador tingui llicència de dos ens diferents.

D'aquest tema es va parlar dijous en l'assemblea ordinària de la Federació Andorrana de Futbol, però el màxim mandatari del club lauredià, Ramon Ibars, Xarli, va admetre ahir que no va poder assistir-hi per problemes de salut: «Guanyar la divisió d'Honor espanyola no és factible ara per ara, per això volem tenir dos equips sèniors, però no volem infringir la llei i buscarem solucions si hi ha algun problema».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT