PUBLICITAT

Sallés no pot repetir i cau a Miami contra Nakao

  • L'andorrana s'acomiada en la primera ronda
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Laura Sallès va disputar el dissabte passat la Continental Cup de Miami, prova dels Campionats Panamericans que puntua per al rànquing classificatori dels Jocs Olímpics de Río de Janeiro 2016.

Igual que a Santiago de Xile, el sorteig va voler ser capriciós i va enquadrar en la primera ronda l'andorrana amb la nord-americana Janine Nakao. Igual que fa una setmana. Llavors Sallés va guanyar però ahir no va poder repetir en un combat ben diferent.

A Xile havia guanyat Sallés per tres shidos.Ahir es va veure de nou un combat ajustat però la balança es va declinar del costat de l'adversària per una penalització i dos shidos, per un de la lluitadora de la Fandjudo. Va quedar eliminada i sense opcions de repesca en la categoria de menys de 63 quilograms, que plantejava un quadre amb només 12 participants.

Fa una setmana Sallés va rebre 16 punts –el màxim en la seva carrera– i per allò va poder pujar fins a 29 posicions en el rànquing. Avui rebrà un punt més, només per participar, però la competició no s'atura i l'andorrana n'acumula ja 22 punts i segueix remuntant llocs en la classificació. En principi la pròxima cita serà a Rússia a mitjans d'agost , en l'última competició de preparació per als Mundials, a finals del mateix mes.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT