PUBLICITAT

Triomf rotund i per la via ràpida davant Illes Bermudes

EL PERIÒDIC
TROMSO

Una de dolenta i una de bona. Així és com li va a Andorra va l'Olimpíada Mundial després de quatre jornades disputades. Va començar amb una derrota per 4-0 davant Holanda, va seguir amb una victòria, també per 4-0 amb Gàmbia, va perdre dilluns amb Egipte per 3,5-1,5 i ahir, un altre triomf rotund per 4-0 contra Bermuda.

Així s'esperava veient els rànquings ELO de cada jugador: els tricolors, tots per sobre dels 2.000 punts i els rivals, tots per sota. Òscar de la Riva, amb negres, va tenir prou amb un peó i la parella d'alfils per sumar el primer punt, Marc Simonet va vèncer a base de menjar peces al rival i dominant de principi a fi, Raül Garcia va necessitar arribar a una simplificació de torre i rei per banda per imposar-se i Josep Maria Ribera debutava contra un rival massa erràtic.

Andorra, 97è cap de sèrie, ocupa ara la posició 104. Avui toca Panamà, el 110è cap de sèrie, que suma 6 punts pels 8,4 de De la Riva i companyia. En principi hauria de ser un altre enfrontament assequible, però més igualat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT