El 'Pushing Tin' afluixa i el 'Rats on fire', intractable

PALMA DE MALLORCA

La Copa del Rey Mapfre espanyola de vela va viure ahir en terres de Palma de Mallorca la tercera jornada de competició, amb sort dispar per als dos andorrans.

El Pushing Tin al qual hi ha Marcel Lescano va donar un pas enrere en les seves aspiracions, ja que es manté en la quarta posició de la general de la categoria ORC2, però més lluny del podi –suma 35 punts i el tercer està en 18,5 punts– i més a prop dels que el succeeixen –36,5 el cinquè i 38,5 el sisè–, en aconseguir una desena posició en la primera regata i una setena en la segona.

Pel que fa al Rats on Fire al qual hi ha Marc Ramon, continua intractable. El defensor del títol en ORC1 portava quatre victòries en les quatre primeres regates i ahir, de nou, va guanyar les dues per consolidar-se en el primer lloc, sumant la meitat de punts al seu màxim perseguidor.