PUBLICITAT

La cursa d'Anyós espera arribar als 750 participants

  • La samarreta, obligatòria, serà blava i tothom ha de dur un aliment no caduc
IVÁN MOURE
LA MASSANA

Periodic
L'onada rosa de la darrera edició de la cursa, al setembre del 2013. Foto: TONY LARA

La marea, aquesta vegada, serà blava. La cursa d'Anyós complirà el pròxim 21 de setembre a les la cinquena edició i aquest és un dels seus trets característics, que tots els participants estan obligats a portar la samarreta de regal per apuntar-se i que la suma de tots inunda els carrers de la Massana del color en qüestió.

Un altre dels punts a destacar per l'organització és que es vol donar un pas més cap a la consolidació; l'any 2010 naixia amb uns 400 inscrits, edició rere edició ha anat creixent paulatinament i per a aquest 2014 s'espera arribar als 750.

Les inscripcions ja es poden efectuar mitjançant el web www.cursapopular.com i com abans es faci el tràmit, més avantatges n'hi hauran. Sobretot en el preu: abans del 17 d'agost costa 8 euros, abans del 9 de setembre 10 i a partir de llavors 12 i sense poder tenir el nom al dorsal.

Amb la samarreta, s'obsequiarà a tots els participants amb una bossa de regal i com es tracta d'una festa esportiva hi haurà un village a la zona d'arribada amb música, zona de massatges, guarderia –amb reserva prèvia– i degustacions de tot tipus.

Això és el que ofereix l'organització, que també demana reciprocitat. «Tothom ha de dur la samarreta de la cursa i també ha de dur un aliment no caduc. Obligatori. Qui no ho faci serà desqualificat», va indicar un dels responsables, Thomas Kampfraat.

L'any passat s'hi van donar cita prop de 600 corredors i es van aplegar 100 quilos d'aliments per Càritas Andorrana, a més de 675 euros que van sortir de la subhasta d'una bicicleta Technogym i de la recaptació de la cursa infantil.

Perquè n'hi hauran tres de diferents: una de 300 metres per als més petits, una per als joves de 4 km. i una sènior de 10, que travessa tota la vila de la Massana per l'Avinguda de Sant Antoni. Hi haurà una petita variant en el traçat en la zona del telecabina de Pal, on es creuen els que van i els que ja tornen, per no provocar tants talls en la circulació.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT