PUBLICITAT

La selecció, a Hongria pel torneig europeu

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

La selecció andorrana de futbol platja és a Siófok, Hongria, per disputar des d'avui a partir de les 16.00h el torneig europeu classificatori que es tancarà el diumenge després de tres jornades intenses. El combinat que dirigeix Oriol Anglora debuta aquesta tarda contra els amfitrions.

Andorra és a la Divisió B d'aquesta competició en un grup en què hi són altres tres combinats internacionals: Hongria, la República Txeca i Anglaterra. Els hongaresos són avui els primers rivals dels tricolors. El segon enfrontament per als homes d'Anglora es disputarà demà dissabte a les 17.15h contra el combinat txec, per finalitzar la competició el diumenge, contra Anglaterra, a partir de les 15.15h. Tots els enfrontaments es disputaran al mateix escenari, el MLSZ Beach Arena de Siófok.

Per a aquest torneig, Oriol Anglora ha convocat els porters Ferran Pol i Hugo Do Paço, i els jugadors de camp Josep Manel Ayala, Juli Fernández, Víctor Rodríguez, Quim Salvat, Ludo Clemente, Miguel Blázquez, Jesús Rubio i Dani Mejías.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT