PUBLICITAT

El FC Encamp prepara la Futsal Cup sota mínims

  • El tècnic i jugador Moisés compta amb una plantilla de deu jugadors
R. M. S.
ENCAMP

Periodic
Moisés, durant un partit de l'edició de la Futsal Cup a Andorra al 2012 Foto: TONY LARA

Moisés està preocupat i no és per menys, perquè aquesta setmana han començat els entrenaments de pretemporada per al FC Encamp tot tenint en el punt de mira la fase de classificació de la Futsal Cup, i el tècnic i jugador només compta amb deu futbolistes, i encara resta per confirmar que la totalitat pugui tenir vacances en les seves feines per poder viatjar a Àustria, on debuten el dia 27.

De moment, els jugadors que defensaran la samarreta del club encampadà són els porters Dani Bazán i Jordi Mateu, i els jugadors de camp Cabinho, Moisés, Renato, Quim Salvat –ara és amb la selecció de futbol platja a l'Europeu d'Hongria–, Òscar Neira, Ribo, Àlex Ferriz i Juan Ruiz. Els entrenaments que ha establert l'entrenador Moisés són de tres dies per setmana, i fins ara tampoc no ha coincidit tota la plantilla al Complex d'Encamp. Per al tècnic, «l'ideal» per poder competir amb garanties seria comptar amb una plantilla «de 12 jugadors», tot i que en podria fer una convocatòria de 14.

EL MINSK, «FAVORIT PER COEFICIENT» / Moisés ha pogut analitzar per sobre els rivals, i confirma que els bielorussos del FC Stalitsa Minsk són «els favorits pel coeficient que tenen». Els altres dos rivals, tant el Schwaz austríac com el Talgrig de Yerevan (Armènia), són debutants a Europa. És per tant un grup que, aparentment, permetrà molta competitivitat. «En principi sí, cap equip andorrà ha superat mai una fase, i nosaltres estem tenint una pretemporada molt atípica», afirmava ahir Moisés, que concloïa que a Europa, segons la seva experiència, «els equips demostren que saben competir molt bé». L'Encamp debutarà el 27 contra l'amfitrió Schwaz. Després, el 28 contra el Minsk, i el 30 contra el Talgrig.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT