PUBLICITAT

Bogris: «El treball dur és el concepte clau, per a mi i l'equip»

  • «Sé que vinc a formar part d'un club que és com una família», assegura el pivot grec de 2,10 metres
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Bogris, en una imatge d'un entrenament amb la selecció grega Foto: EL PERIÒDIC

Georgios Bogris sap que el pas a la lliga espanyola, la Lliga Endesa, és fonamental per al seu futur: «La majoria dels jugadors a Europa tenim l'objectiu de jugar a Espanya». Ha apostat pel MoraBanc Andorra com a entrada a un ventall de possibilitats, així que la seva obligació com a esportista professional és donar el màxim amb la seva nova samarreta. Ha fitxat per un any amb opció d'una segona, i té les idees molt clares: «El treball dur és el concepte clau. Tant per a mi com per a l'equip». El que ha fet, a més, és estudiar ben bé on arriba: «Sé que vinc a formar part d'un club que és com una família».

«No he parlat directament amb Joan Peñarroya, però el meu agent, Villalobos, em va informar del desig de l'equip per mi. Estic perfectament informat sobre la filosofia del meu nou entrenador», va manifestar el jugador. «Va ser una decisió fàcil. Tenia altres ofertes, però Andorra va ser l'equip que em volia més, van mostrar molt d'interès i jo això ho valoro molt», explicava Bogris, qui hi afegia: «Sé que vinc a formar part d'un club que és com una família. Per a mi això és el més important. Ser part d'un equip i lluitar tots junts per aconseguir les nostres metes». Respecte a Andorra, Georgios Bogris va dir que creu que serà «el lloc perfecte per a mi, per viure i per estar totalment enfocat en el bàsquet»

LA DECISIÓ DE SADA: TENSA ESPERA / Amb el pivot referent a la butxaca, el MoraBanc segueix amb la feina per confeccionar la plantilla i ho fa mirant la direcció de l'equip. La incorporació del base Víctor Sada sembla un fet però no arriba perquè encara s'estudien serrells de la unió amb el club andorrà. El jugador, que ha de sortir del FC Barcelona, on tenia un any més de contracte, estudiava l'oferta del Bayern de Munic, però el club alemany finalment es va desmarcar de les negociacions. Això li va obrir la porta del MoraBanc, que continua esperant la seva resposta positiva o negativa. El fitxatge és al caure, això sembla innegable, perquè les negociacions estan més que avançades, però el club encara no pot confirmar-ho. Sada ha estat les últimes sis temporades al FC Barcelona, club que el va formar, rendint a un nivell més que destacable i disposant de la total confiança del tècnic Xavi Pascual. En l'última temporada, la seva aportació, però, va ser pobre, amb 2,1 punts, 2,3 rebots y 1,9 assistències per partit.

LA PRETEMPORADA S'INICIA EN DEU DIES / El dilluns 18 d'agost comença la pretemporada per al nou MoraBanc Andorra. El club confia en tenir a gran part de la plantilla a disposició del tècnic Joan Peñarroya, però de segur que no podrà ser perquè encara podria mancar algun jugador per fitxar, i a més hi haurà d'altres, com és el cas del grec Bogris, que estaran pendents del Mundial de bàsquet amb la seva selecció. Sí s'espera, per altra part, la presència de Jordi Trias, David Navarro, Marc Blanch i Thomas Schreiner, a més de Shaun Green, mentre que Asier Zengotitabengoa estarà encara convalescent de l'artroscòpia que va ser operat aquesta mateixa setmana, i que no el deixarà tornar a jugar fins el mes d'octubre, quan la Lliga Endesa ja estigui en ple rendiment.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT