Ramón, a un pas de vèncer la Copa amb el 'Rats on Fire'

• En ORC2, el ?Pushing Tin' de Lescano ocupa la 5a plaça de la general
PALMA

Resten dues regates per a la finalització avui de la Copa del Rei de vela que està disputant-se a Palma, i les opcions dels andorrans de ser entre els primers estan intactes. En el cas de la categoria ORC1, el Rats on Fire té fins i tot l'opció de ser el campió, amb Marc Ramón en la tripulació –seria la primera vegada que un andorrà assoleix aquest títol–, mentre que en ORC2, el Pushing Tin on hi és Marcel Lescano lluita per mantenir-se en la 5a posició, amb opcions de guanyar posicions i assolir fins i tot la quarta plaça que ara és del Pinyol Vermell.

En ORC1 el Rats on Fire s'ha mostrat bastant regular, tot i que ahir en les dues proves disputades es va haver de conformar amb la 5a i la 4a posició, respectivament. Amb tot, una primera part de la Copa encadenant tres regates en la primera plaça l'han permès aconseguir un important marge en la classificació general, on ara són els millors amb 17 punts, mentre que el segon classificat, l'Earlybird, en suma 23,5. Tercer és l'Elena Nova amb 26,5.

Ahir el vaixell de Ramon va ser 5è a 55s del guanyador, el No Limits, en la primera regata del dia, mentre que en la segona va acabar 4t a 47s del Natalia, que es va imposar. «Feia molt vent, amb onades, i els rivals estan posant-se les piles», va dir ahir l'andorrà, que sap que amb dues quartes posicions serien els campions, encara que l'Earlybird, que és segon, guanyés les dues.

En ORC2, Marcel Lescano continua lluitant després d'una Copa del Rei que ha estat a nivell de posicions una mica més irregular, però mantenint-se al Top5. Ara mateix Lescano és 5è amb 41 punts, pels 40,5 del Pinyol Vermell.