PUBLICITAT

Sorprenent derrota contra Palestina a l'Olimpíada

EL PERIÒDIC
TROMSO

Andorra va afrontar ahir la novena jornada de l'Olimpíada Mundial de Tromso davant Palestina, un combinat inferior en rànquing i amb pitjor ELO de tots els seus jugadors.

Òscar de la Riva va ser el primer en acabar, fruit d'una errada provocada pel poc temps que tenia i que ha concedit al rival, Ahmed Shobaita, a trobar una repetició que forçava les taules.

Raül Garcia, Marc Simonet i Daniel José van tenir partides més renyides. Els dos primers no van gaudir de cap avantatge clar al llarg de la partida i de fet, en el cas de Garcia, va arribar al final en pitjor posició i va haver d'aplicar una bona defensa per evitar la derrota. Qui no ho va evitar va ser José, que va perdre un peó només començar i aquest detall va acabar marcant la partida, de més de cinc hores. Avui en la penúltima jornada el rival serà encara més assequible: Moçambic.

D'altra banda cal destacar la victòria per la presidència de la FIDE del fins ara president Kirsan Iliumyinov, que d'aquesta manera als 19 anys que porta caldrà afegir 4 més. S'ha imposat a Gari Kasparov per 110 a 61 vots.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT