PUBLICITAT

La selecció jugarà al grup A amb Portugal, Itàlia, Suïssa i Àustria

  • L'Europeu es jugarà del 24 al 30 d'agost a França i l'objectiu serà igualar el cinquè lloc del 2013
I.MOURE
ANDORRA LA VELLA

Periodic
El combinat sub-17 es fa la foto d'equip en un dels entrenaments d'aquest estiu al pavelló de Govern Foto: FAP

La localitat francesa de Gujan Mestras acollirà del 24 al 30 d'agost el Campionat Europeu sub-17 d'hoquei patins i Andorra, enquadrada en el grup A, s'haurà d'enfrontar amb Portugal, Itàlia, Suïssa i Àustria. En l'altre hi hauran Alemanya, Espanya, França, Anglaterra i Israel per tant el sorteig no ha estat benèvol i, tal i com va descriure el seleccionador, Roger Corral, «ens ha tocat el grup de la mort».

L'objectiu no serà un altre que lluitar per millorar el paper i el resultat collit l'any passat en la mateixa competició: el cinquè lloc. Només el campió Portugal, a més de França, Espanya i Itàlia van quedar per davant. «Passen els dos primers de cada grup per tant els rivals a batre si volem jugar les semifinals són Portugal i Itàlia», va dir encoratjat un Corral que va recordar: «L'any passat ens jugàvem el passi amb Portugal i guanyàvem 1-2 a falta de deu minuts. No estem tan lluny del seu nivell. Aquest any tenim descans en la primera jornada i podrem veure com arriben els altres equips. I debutem amb Portugal, cosa que ja m'agrada». Després del vigent campió Andorra jugarà amb Itàlia, Àustria i Suïssa. Per aquest ordre.

El repte serà difícil i més sense Gerard Miquel, qui ja ha complert la majoria d'edat i no pot ser seleccionable. Queden, però, jugadors de talent d'una de les millors fornades que ha donat l'hoquei sobre patins andorrà. Han estat convocats els porters Carles de Sousa i Ivan Òdena i els jugadors Adrià Antequera, Arnau Dilmé, Marc Pallarès, Marc Rodríguez, Arnau Solé, Lluc Panadès, Anton Borrell i l'aleví de segon any Nil Dilmé.

La selecció entrena des del 21 de juliol amb dues sessions diàries i abans d'anar a França jugarà dos amistosos amb el juvenil del Bell-lloc (dia 21) i del Sant Just l'endemà.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT