PUBLICITAT

Grandvalira incrementa el preu dels forfets en 5 euros

  • La pujada és de l'ordre de l'1,8% per als residents i del 0,9% per als turistes
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Esquiadors al peu de pistes del Tarter, a Grandvalira, el nadal passat Foto: ÀLEX LARA

Grandvalira va posar a la venda ahir els forfets de temporada en període promocional fins el proper 20 de desembre. Així, els no residents poden adquirir-lo al preu de 590 euros en lloc dels 585 euros que costava l'any passat, cosa que representa un increment del 0,9%. De la mateixa manera, el forfet per a residents també costa 5 euros més, passant de 270 a 275 euros aquest any, un increment de l'1,8%.

No obstant això, el domini esquiable manté el preu del forfet de temporada fora de promoció en 785 euros i el forfet per als residents a Canillo en 215 euros. Els forfets es poden adquirir a l'estand de Grandvalira a Illa Carlemany, i a través del web https://fanatics.grandvalira.com. A més, l'estació també posa a la venda el forfet de temporada de dilluns a divendres a un preu promocional de 475 euros, i el forfet de temporada sènior, de 65 a 69 anys, per 220 euros. Els empadronats a l'Alt Urgell i la Cerdanya continuen optant al forfet de temporada subvencionat de 530 euros.

vallnord / La marca que integra les estacions de Pal–Arinsal i Ordino–Arcalís, va posar a la venda els forfets per als no residents a finals de juliol passat a un preu inferior al de la temporada passada, de mitjana un 5%. De fet, des del Comú de la Massana es va justificar la rebaixa de preus per l'aplicació del nou IGI reduït del 2,5% pels forfets de les estacions d'esquí. Des de Vallnord van assegurar que els principals canvis en les condicions dels forfets de temporada passen per un «ajustament dels preus, amb l'objectiu d'adaptar-se al perfil de la majoria de clients».

Destaquen l'eliminació de la tarifa Jove, per a usuaris d'entre 12 i 17 anys i l'ampliació de l'edat inclosa en la tarifa Infant fins als 15 anys. La tarifa Adult també s'ha reduït, en aquest cas en un 6% respecte l'hivern passat. I és que el domini també considera que les famílies «continuen sent el perfil de client més usual de Vallnord» i és per aquest motiu que mantindran les tarifes especials.

forfet ski andorra / En canvi, Ski Andorra, associació que agrupa totes les estacions d'esquí, conserva els mateixos preus que la temporada anterior, 375 euros per als residents i 740 euros per als turistes, amb un descompte especial del 5% en motiu de la Fira d'Andorra la Vella. Durant els tres dies de l'últim cap de setmana d'aquest mes, els esquiadors que s'acostin a l'estand d'Ski Andorra a la Fira, obtindran el 5% de descompte tant en els forfets per a residents com en els forfets per a no residents. A més, podran participar en el sorteig de 10 forfets gratuïts, premi que es converteix en el retorn integral de la quantitat desemborsada per al forfet comprat. Si Ski Andorra manté els preus en relació a la temporada passada, l'altre domini esquiable, Vallnord, els rebaixa en un 5%.

D'altra banda, Ski Andorra i Andorra Turisme van confirmar que ja estan fent promoció i tancant temes de cara a la pròxima campanya. Ski Andorra assistirà a tres fires per presentar i promocionar les pistes i la neu del país en exclusiva: la Ski&Snowboard Show de Londres, la Fira de Bordeus (que és multisectorial però ja és una tradició anar-hi) i la Fira de Vic. D'altra banda, participaran també a les fires de Moscú i el World Travel Market també de Londres, però en aquests casos ho faran amb el Govern i promocionant el Principat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT