Cardelús puja al podi amb un segon lloc a MotorLand

ALCANYÍS

Xavi Cardelús va pujar ahiral podi del circuit aragonès de MotorLand en obtenir una segona posició a la categoria Open 600 del Campionat Mediterrani de Velocitat, a més de ser tercer en l'escratx d'una cursa en la qual compartien pista amb les Supersport que, per reglament, compten amb un marge més gran de preparació.

Malgrat aquesta circumstància i el fet que era la primera vegada que rodava amb la Kawasaki de 600 cc. al circuit aragonès, el pilot andorrà ha tornat a pujar a acabar entre els tres primers, com al Circuit de Barcelona - Catalunya.

Cardelús va sortir des de la segona fila de la graella ja que als entrenaments classificatoris celebrats al matí es va quedar a dues dècimes del millor temps d'Open 600 i el cinquè de la classificació conjunta.

Una sortida discreta va impedir que pogués lluitar per la victòria: «Això ha vingut marcat pels problemes que he tingut amb l'embragatge i de fet, en algun moment de la carrera, he tingut por que es trenqués i m'obligués a retirar-me però el resultat és molt bo i em donarà a encarar la recta final del FIM CEV Repsol de Moto3».