Primera derrota de ?l'FC Andorra?a Borges (2-1)

LES BORGES BLANQUES

L'FC Andorra va encaixar ahir la primera derrota després de tres jornades disputades al grup 5 de la Segona Divisió Catalana. L'equip que dirigeix Justo Ruiz va perdre per 2-1 al camp del Borges Blanques, equip que ha perdut els dos partis que ha jugat a domicili però que a casa està invicte i suma set punts de nou possibles.

Els tricolors es van trobar amb un gol en contra tot just abans de l'acabament de la primera part. Corria el minut 44 quan Crespo va avançar als locals amb un gol dels que diuen psicològics, que va condicionar tota la segona part. El Borges va passar a defensar el resultat i l'Andorra a l'atac. Però enlloc d'arribar l'empat, va arribar el 2-0 i quan ja corria el minut 72. Al 75 va retallar diferències Darío Isern, però l'Andorra no va tenir prou amb un quart d'hora per salvar un punt.