PUBLICITAT

La sub-20 debuta demà amb Portugal

  • Arribar a semis a l'Europeu és el repte, més que l'objectiu
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto: FAP

La selecció sub-20 va marxar dissabte cap a Valongo, a Portugal, on des d'avui l'espera el Campionat d'Europa de la categoria. Serà una selecció estructurada pel gruix de jugadors de la sub-17 que no fa ni un mes va obtenir la cinquena posició a Gujan Mestras, a més dels germans Mi quel i Oriol Antequera, que ja tenen la majoria d'edat.

És, per tant, un dels combinats més joves del campionat però tot i així les metes són ambicioses; tant, com les de la sub-17. El repte, més que l'objectiu, és el d'arribar a les semifinals, però sobretot competir, perquè tal i com va publicar aquest rotatiu en l'edició del 22 d'agost passat la intenció és que aquest sigui el penúltim pas abans de fer reaparèixer l'absoluta, en un termini d'uns dos anys. «Els jugadors han fet un esforç per costejar-se el viatge i l'estada [fins i tot han venut samarretes per evitar posar el màxim de diners de la seva butxaca] i anem amb una il·lusió enorme. Debutem contra Portugal, que és un equip molt superior, però no renunciem a res i també tindrem dos partits més per poder segellar l'accés a quarts de final», va explicar el seleccionador, Roger Corral.

Com va explicar, la sub-20 debuta avui contra el combinat amfitrió (22.30 hores), que juntament amb Itàlia es preveu com el favorit al títol. Els altres dos rivals, Alemanya (demà, 20.00 hores) i Itàlia (dimecres, 20.00), són més assequibles. Cal destacar, però, que Rui Veigas, que es va trencar el colze en la seva feina, és una baixa d'última hora i molt sensible, donat que és d'aquells porters aturen i donen seguretat. Iván Òdena serà el seu relleu.

La bona notícia és que l'Europeu està format per dos grups de quatre equips cadascun i tots es classifiquen per als quarts, enfrontant als millors d'un grup amb els pitjors de l'altre. «Hem d'evitar Espanya, que és el més temible de l'altre grup», va deixar clar el seleccionador.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT