PUBLICITAT

Precandidats a les Finals de la Copa del Món del 2019

  • L'estació francesa de Méribel i la suïssa de Lenzerheide seran les rivals
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

La FIS va confirmar el passat cap de setmana en la reunió per concretar les dates de la temporada 2014-2015 que Andorra és a la llista de precandidats per rebre les Finals de la Copa del Món en 2019. L'estació francesa de Méribel i la suïssa de Lenzerheide seran les rivals de Grandvalira, que lluita per establir aquesta data després del no que van rebre el passat hivern.

Grandvalira i la FAE han apostat per les Finals de la Copa del Món d'esquí alpí, i ja saben que serà el 2019 quan opten a què la FIS els atorgui la seu. De moment el que s'ha establert és que Andorra és a la llista de precandidates, juntament amb Méribel i Lenzerheide. Així mateix, durant la reunió de les diferents federacions, celebrada a Zúrich el passat cap de setmana, la FIS ha confirmat les dates de les diferents curses d'aquesta campanya 2014-2015.

Així, pel que fa a Andorra, s'ha establert finalment que Grandvalira Soldeu-El Tarter acollirà les Finals de la Copa d'Europa d'esquí alpí del 17 al 22 de març. Hi seran les proves de descens, supergegant i supercombinada, de la mateixa manera que va passar el passat hivern a les pistes Àliga i Avet d'aquests dos sectors.

Igualment, els Campionats del Món de Quilòmetre Llançat seran al Pas de la Casa els dies 28 de febrer i 1 de març, mentre que els dos dies següents (2 i 3 de març) el mateix escenari rebrà dues Copes del Món d'aquesta disciplina en que guanya l'esquiador que agafi la velocitat més alta.

També es van aprovar les dates del Trofeu Borrufa, del 26 al 29 de gener a Vallnord-Arcalís (quatre eslàlom, quatre gegants, quatre supergegants i la supercombinada), així com els Campionats Nacionals d'Andorra: 25 al 29 de març.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT