PUBLICITAT

A mig camí en socis

  • El MoraBanc tenia 1.000 abonats, vol arribar als 3.000 ara a l'ACB i de moment compta amb uns 2.000
IVÁN MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El Poliesportiu, amb un mosaic en el darrer partit del play-off d'ascens a l'ACB, fa dues temporades Foto: TONY LARA

El BC MoraBanc Andorra està a mig camí en l'objectiu de créixer a nivell social com a club ACB. El Poliesportiu d'Andorra continua amb la seva posada a punt per veure el debutar a casa dels homes que entrena Joan Peñarroya, el pròxim dissabte a les nou de la nit, amb l'exigència de que compti amb una graderia que arribi a les 5.000 localitats.

Però el club ha baixat les pretensions alhora de captar nous socis. L'objectiu és arribar-ne a 3.000. Quan va finalitzar la temporada passada a la LEB Or, es movia per una xifra lleugerament superior al miler i hores d'ara, unes tres setmanes després d'obrir el termini per fer-se els abonaments, es mou pels 1.900 i molt a prop dels dos milers.

Tots aquells que ja hagin tramitat el seu carnet de soci, ja sigui abonat nou o antic, poden passar per la seu central de MoraBanc –a l'avinguda Meritxell– per recollir els seus carnets.

SENSE CARNET, PROHIBIDA L'ENTRADA / Tots tenen fins el divendres per fer-ho, si no es volen perdre el debut contra el Bilbao Basket al Poliesportiu. En cas contrari, i segons deixa clar el director general del BCA, Francesc Solana, «qui no presenti el carnet a les taquilles no podrà entrar si no paga una entrada»-

Club i entitat bancària han volgut tenir un detall amb els abonats i quan aquests passin a buscar el seu carnet de soci, se'ls hi lliurarà un pack commemoratiu del retorn a l'ACB amb una samarreta, una gorra i una motxilla, a més d'un talonari de serveis.

Crida l'atenció quant a les localitats que gairebé tota la grada principal està plena i només queda alguna localitat tirant cap a les cantonades. Per contra, la tribuna nova del davant –on era antigament el marcador– està pràcticament buida, tot i que és una zona igual o millor per poder veure el matx. En els laterals i la resta de zones també s'han venut abonaments, però hi ha localitats de sobres perquè són les que més seients tenen, també, fins arribar als 5.000 que exigeix l'ACB.

EL FILIAL GUANYA / D'altra banda, el MoraBanc B, entrenada aquest curs per Carles de Bofarull, es va imposar en primer partit a casa contra el Pardineys per 68-61.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT