PUBLICITAT

Beto: «Els meus números no importen, vam perdre»

  • El lus va destacar amb 23 punts i un 25 de valoració
ALBERT CANES
ANDORRA LA VELLA

El jugador del MoraBanc Andorra, Joao Gomes, Betinho, es va mostrar ahir decepcionat per la derrota en l'estrena a la lliga A CB davant el Malaga: «A nivell col·lectiu estic com tots, una mica malament per la derrota. El primer és guanyar i hem de pensar en el proper partit».

El portuguès va ser el millor del conjunt andorrà amb 23 punts i 25 de valoració, però no considera que això sigui transcendent: «No li dono molta importància perquè al final vam perdre». Betinho va ser un dels més destacats de la primera jornada segons la pàgina web de la Lliga Endesa i ho valora positivament: «Estic satisfet. El que he fet també ha estat gràcies als meus companys que hem van ajudar» Tot i això, el jugador del Morabanc assegura que no va ser el millor partit que ha jugat: «N'he fet de millors. El meu debut va ser bo i espero seguir igual».

El partit contra l'Unicaja va ser el segon consecutiu en què l'equip va perdre pistonada en el darrer quart. El portuguès creu que aquest defecte en el joc és degut al gran nivell del rival: «És difícil mantenir la mateixa intensitat durant 40 minuts davant equips com el Barça o el Màlaga. Hem de seguir treballant cada setmana per intentar millorar aquest aspecte».

Finalment, Betinho va mostrar entusiasme per a l'estrena a casa de dissabte: «Tenim moltes ganes de debutar davant la nostra afició. Contra el Malaga va costar perquè estàvem jugant en un pavelló amb 8.000 persones donant-li suport i costa més. Ara a casa serà millor i esperem que vingui molta gent».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT