PUBLICITAT

Carchat, campió abans de competir a Cantàbria

  • El seu màxim rival no s'inscriu a la prova i assoleix l'objectiu a l'Espanyol
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Joan Carchat i Claudi Ribeiro amb el seu Mitsubishi Lancer Evo X Foto: ACSM

Joan Carchat ja és matemàticament campió de la Copa d'Espanya del Grup N de Ral·lis abans de disputar aquest cap de setmana la penúltima prova del calendari a Santander, Cantàbria. El seu màxim rival, que li podia disputar el campionat, no s'ha inscrit per a aquesta prova i això li ha donat automàticament el títol a Carchat i al seu equip.

L'andorrà podrà celebrar aquesta setmana la consecució del campionat i el fet d'haver assolit amb èxit els objectius marcats per part del seu equip, l'ACSM-Banco Madrid, abans de començar la temporada.

Carchat i el seu copilot, Claudi Ribeiro, disputaran la prova de Cantàbria sense pressió i lluitaran amb l'objectiu de pujar llocs en la classificació general del certamen. Aquest ral·li també servirà perquè el pilot i el seu equip prepari la seva propera participació al mundial.

El pilot andorrà s'ha mostrat molt satisfet per la consecució del títol i veu el ral·li d'aquest cap de setmana com una prova per passar-ho bé amb l'avantatge de no tenir cap pressió per guanyar el títol que el Grup N de la copa obliga: «Sortirem a Cantàbria sense cap tipus de pressió i correrem tot el que puguem, gaudint al màxim». Tant Carchat com Ribeiro celebraran aquest cap de setmana el títol amb un ull mirant cap el que ve després d'aquesta fantàstica temporada que han fet: «Santander serà el lloc i el moment idoni per celebrar el títol aconseguit amb el Mitsubichi Lancer i per començar a pensar en el futur després d'haver assolir els objectius marcats», va dir Carchat en relació a la cita que té aquest cap de setmana a Cantàbria.

VINYES, present a Santander / Per la seva part, l'altre pilot andorrà de renom, Joan Vinyes, també disputarà el ral·li de Cantàbria amb el seu Suzuki Swift S1600. El principal al·licient del pilot i el seu equip és intentar aconseguir un bon triomf entre els participants de la Divisió 2 i poder remuntar algun lloc en la classificació absoluta. Vinyes i Mercader no podran lluitar per les posicions d'honor ja que s'han quedat sense possibilitats d'arribar-hi en aquest tram final de la temporada, el qual no ha estat com ells haurien desitjat. Assolir victòries parcials és ara el seu objectiu principal.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT