PUBLICITAT

Colom: «Serà emotiu, però ja estic acostumat a aquests partits»

  • L'andorrà, que va aconseguir bons números en l'estrena amb el Bilbao Basket, torna demà a casa seva
EL PERIÒDIC
BILBAO

Periodic
Colom intenta sortir de la pressió de Diagne, durant el matx a Bilbao contra el Fuenlabrada, diumenge passat Foto: ACB Photo / Arrizabalaga

El jugador del Bilbao Basket, Quino Colom, va admetre ahir que serà «emotiu» tornar demà dissabte a Andorra per jugar davant l'equip local en un pavelló que es troba «amb prou feines a 100 metres» de la casa seva al Principat. Però, va matisar que ja està «acostumat a aquest tipus de partits». «És on em vaig criar fins els 14 anys i la meva família estarà allí. Serà emotiu, però ja estic acostumat a aquest tipus de partits», va comentar el base andorrà abans de l'entrenament que ahir va desenvolupar la plantilla que dirigeix Sito Alonso al Bilbao Arena.

Colom espera trobar-se a un rival «dur» que després d'haver-se estrenat en la Lliga Endesa «aguantant molt temps a un equip fort» com l'Unicaja en la primera jornada. tractarà de debutar a casa 18 anys després del seu últim partit com a local en l'ACB dedicant un triomf als seus seguidors. «El pavelló estarà ple», va manifestar l'andorrà, «i hi haurà molta emotivitat per ser el primer dia, així que caldrà treballar al màxim», va destacar el base, molt satisfet d'haver començat la temporada amb una contundent victòria a Miribilla (73-54) davant el Montakit Fuenlabrada.

Precisament, Colom va ser dels homes més destacats del seu equip, amb bons números i un 19 de valoració que va ser el segon més alt de la plantilla basca (Axel Hervelle en va sumar 28). Colom va anotar davant del Fuenlabrada, el seu exequip, set punts, va fer sis assistències i va agafar dos rebots defensius. L'andorrà va jugar gairebé 25 minuts en la direcció del seu equip.

VEU MARGE DE MILLORA EN EL SEU EQUIP / Colom considera que el Bilbao encara no ho ha dit tot, i que l'equip té opcions per millorar: «El marge de millora és gran, sobretot en atac, però el resultat va ser bo». Per al base, el més important és que «jugant be nou o deu minuts guanyem gairebé per vint». «Havíem treballat molt en la pretemporada i sabíem que podíem treure el partit endavant. Sempre és bo començar guanyant a casa», es va felicitar Colom, que tornarà a Andorra demà per veure companys, amics i familiars.

AIXÀS PARLA DEL POLIESPORTIU / El president del BC MoraBanc Andorra, Gorka Aixàs, va tenir paraules ahir per a les evolucions de les obres en el nou Poliesportiu. Aixàs va manifestar que no creu que hi hagi «cap problema» per arribar al partit de dissabte «en bones condicions». Així mateix, segons la previsió de l'entitat, es creu que es poden assistir-hi entre 2.000 i 2.500 persones en el debut del MoraBanc a casa en la Lliga ACB.

EL MORABANC B GUANYA EL PARDINYES / L'equip sènior masculí del BC MoraBanc va derrotar el CB Pardinyes el passat cap de setmana per 68-61. Així mateix, l'equip júnior A masculí va caure a la pista del UE Sant Adrià1 per 74-56, mentre que el júnior B masculí es va imposar per només un punt (58-57) al CB Pardinyes Lleida Negre, en un matx disputat al pavelló Joan Alay. Al mateix escenari, l'equip júnior femení va vèncer el CB Balàfia per 51-42, mentre que lluny del Principat, a Mollerussa, el MoraBanc cadet A masculí va apallissar l'equip lleidatà per 10-60. El cadet B va caure 94-53 a la pista del CB Balaguer. També va ser derrotat l'infantil masculí, 64-55, a casa del Mollerussa.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT