PUBLICITAT

Sobredosi de personalitats

  • La inauguració del certamen va comptar amb més polítics que mai H El PS, l'únic que falla
CLARA GARNICA
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Foto: TONY LARA

Semblava que passessin llista. O que regalessin vots. Les eleccions, tant les generals com les comunals, són a tocar de la porta i això es va notar ahir al matí durant l'acte d'inauguració. Hi eren pràcticament tots. La majoria de consellers del Comú d'Andorra la Vella, el cap de Govern, el síndic, Vicenç Mateu, i la subsíndica, Mònica Bonell, el ministre de Finances i Funció Pública, Jordi Cinca, el ministre d'Economia i Territori, Jordi Alcobé, el ministre de Cultura, Albert Esteve, l'ambaixador espanyol, Manuel Montobbio, el president del Consell Superior de la Justícia, Enric Casadevall, els cònsols de la Massana, d'Escaldes-Engordany, (Trini Marín va arribar tard), la cònsol menor d'Ordino, el cònsol menor de Sant Julià, el president del grup parlamentari mixt, Jaume Bartumeu, a més d'altres consellers generals. I parem per no fer-nos pesats.

Però no hi eren tots tots. Una absència destacada. Ni un socialdemòcrata entre la comitiva. Ferrer va assegurar que s'havia fet arribar «la invitació» a totes les autoritats, entre elles «els consellers del PS d'Andorra la Vella».

Pel que fa a l'harmonia entre Ferrer i Martí, va ser total, i també es pot definir amb caires preelectorals. Malgrat que ahir Martí es va negar a parlar de possibles enteses: «estic aquí molt ben acompanyat pels dos cònsols, ja hi haurà temps per parlar d'altres coses». I tant que n'hi haurà. H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT