PUBLICITAT

L'Herbalife posa a prova la resistència andorrana a casa

  • El rival és «d'una enorme entitat», diu Peñarroya, que fins a última hora no sabrà si compta amb Sada
R.MORA
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Joan Peñarroya, ahir durant la roda de premsa prèvia al matx d'avui Foto: ÀLEX LARA

Cinquena jornada de l'ACB i tercer partit a casa del BC Andorra MoraBanc. Avui rep a les 21.00h l'Herbalife Gran Canaria d'Aíto García Reneses, equip que porta idèntic bagatge que els andorrans –una victòria i tres derrotes– però que suma els tres partits perduts contra Madrid, Barça i Unicaja. El rival es «d'una enorme entitat, i més si ho compares amb nosaltres», va manifestar ahir el tècnic Joan Peñarroya, que es manté ferm en una idea: «Si fem les coses bé, tindrem opcions de guanyar».

La setmana ha transcorregut tranquil·la per a la plantilla, tot i que fins dimecres Shaun Green no es va poder exercitar per un petit esquinça a un peu que es va fer durant el matx de Manresa, i un Marc Blanch que tampoc va entrar en el primer entrenament setmanal, recuperant-se d'un cop a un pit rebut també en aquest duel. Així mateix, el que continua sent un dubte que ja s'allarga massa en el temps és Víctor Sada, que avui, però, passarà una petita prova per si pogués tenir minuts contra els canaris. En tot cas, són ja dues setmanes sense entrenaments.

A CASA, ESPECTACLE I GUANYAR / «Hem fet a casa dos grans partits», va dir Peñarroya, que assegurava que l'equip vol «evidentment, guanyar», però per al tècnic és més important «donar-li al nostre públic és la sensació que hem donat: espectacle. Volem guanyar, però hem de saber contra qui juguem, i sabent qui som». «El nostre esperit i la nostra competitivitat», hi va afegir al respecte, «hem de tenir el convenciment que si fem les coses bé, tindrem opcions».

UN RIVAL AMB EL SOSTRE DE LA LLIGA / «No em preocupa Tavares», va assegurar Peñarroya sobre el pivot de Cap Verd, de 2,20m. «Em preocupa el Gran Canaria. Qualsevol dels jugadors és titular en 11 o 12 equips de la lliga. Tavares és un jugador especial, un 2,20 amb braços molt llargs, que defensivament canvia moltes situacions i que ofensivament és imparable, però no em preocupa més ell que molts dels altres jugadors».

Segons l'entrenador, l'Herbalife és un equip «amb molts arguments», i compta amb Aíto, «un entrenador que fa que a mesura que avança la competició, els seus equips millorin». La idea que té Peñarroya és saber corregir les errades de Manresa: «Ho hem parlat, i hem de donar els passos per canviar aquestes situacions que s'han de millorar».

IVANOV: «A CASA HEM DE GUANYAR» / «Aquest partit l'hem de guanyar perquè juguem a casa», va dir el pivot Kaloyan Ivanov ahir, que recordava el duel de pretemporada en què l'equip andorrà es va imposar, però deixant clar que el duel no serà igual: «Si sortim amb la mentalitat que aquest partit serà com el de pretemporada, ens equivocarem, però crec que tots tenim clar que és un altre món».

«Crec que per a tots els equips d'aquesta lliga és molt important guanyar a casa», va manifestar el pivot, que a cada partit afirma sentir-se en millor forma. «Els partits que són contra equips del nostre nivell, o una mica superiors o inferiors, són partits que s'han de guanyar gairebé sempre», va indicar. Respecte a Tavares, el pivot a qui precisament ell haurà de marcar, va dir que el que preocupa no és només aquest pivot, sinó «tots els jugadors»: «Tenen molt d'equilibri entre tots, dos per cada posició i amb estils diferents»

CONVENI AMB AMIDA / El club andorrà va signar aquesta setmana un conveni de col·laboració amb AMIDA, l'associació de minusvàlids d'Andorra. La presidenta d'AMIDA, Agustina Grandvallet, i el president del club, Gorka Aixàs, van signar l'acord. Els membres d'AMIDA tindran un paquet d'entrades a cada partit.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT