PUBLICITAT

La física i la química centraran els 8ns Debats

  • El canvi climàtic, la salut o la qualitat de vida, temes tractats
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Els Debats de recerca celebrats l'any passat. Foto: ÀLEX LARA

Demà i dijous tindran lloc els vuitens Debats de recerca patrocinats per MoraBanc i coorganitzats per la Societat Andorrana de Ciències i el Govern. La temàtica d'aquest any serà la recerca al voltant de la física i química.

Els objectius dels debats són fer conèixer la recerca realitzada per andorrans i residents, tant si treballen a Andorra com a l'estranger, o per persones que s'especialitzen en temàtiques relacionades amb Andorra; crear un fòrum en què els científics del país reflexionin sobre l'estat de la recerca a Andorra i proposin vies de desenvolupament potencial; difondre la tasca dels organismes públics i/o privats que fomenten la recerca al país; i ser una eina de divulgació i col·laboració científica.

En aquesta vuitena edició els organitzadors s'han centrat en la física i la química com a solució per afrontar nombrosos reptes entre els quals destaquen la millora de la salut, el canvi climàtic, l'esgotament dels productes derivats del petroli, la cerca de nous materials amb propietats més adients o l'increment de la qualitat de vida. Així, es podrà veure com poden ser de gran ajuda per al desenvolupament de nous materials, analitzar i trobar solucions als actuals reptes energètics, desenvolupar nous fàrmacs i millorar la predicció meteorològica.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT