El CAVA acaba segon per equips a Calldetenes

ESCALDES-ENGORDANY

El corredors del Club d'Atletisme Valls d'Andorra (CAVA) van finalitzar en la segona posició de la classificació per equips del Cros de Calldetenes (Osona) que es va disputar aquest cap de setmana, per darrera de l'Atletisme Montornés.

Pel que fa a nivell individual, Antoni Bernadó va ser el que va completar la prova en menys temps de l'equip andorrà, concretament en 28min 7s, finalitzant en la 11a posició de la categoria promesa/sènior masculí. Es va quedar a menys de tres minuts del vencedor, Adel Mechaal, del A.A. Palamós, que va fer un temps de 25min 43s. A set segons de Bernadó va arribar, en la 12a posició, Manuel Fernandes, i Guillem Dalmau ho va fer en la 18è lloc amb un temps de 30min 52s.

Per la seva part, Carles Gómez va finalitzar la prova en 29min 59s, i li va suposar la 5a posició en la categoria promesa masculí i la 16a en la de promesa/sènior masculí.