PUBLICITAT

El GP d'Andorra espera 400 regatistes al Masnou

  • Per a la 26a edició de la competició s'incorpora la classe creuers
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Eduard Arajol, a la 25a edició passada, en classe Europe Foto: FAV

Amb 26 edicions, el Gran Premi Principat d'Andorra demostra alguna cosa més que maduresa i ho farà en aquesta ocasió aplegant a un gran nombre de regatistes. En total s'esperen uns 400, segons va informar la Federació Andorrana de Vela (FAV). A més, aquest any s'incorpora la classe creuers, que fins el moment no hi havia estat present. La cita serà del 8 al 9 de novembre.

Amb aquest afegit de creuers, el GP d'Andorra aconsegueix augmentar almenys en un centenar els participants. Fins al moment, els Grans Premis comptaven habitualment en xifres al voltant dels 300 participants, però en aquesta 26a edició la petició expressa del Club Nàutic El Masnou fa que es pugui ampliar considerablement la participació i que arribi als 400 esportistes, xifra a la qual s'hi han d'afegir els tècnics i oficials, a més dels acompanyants que hi vulguin assistir-hi.

LES DIFERENTS CLASSES QUE HI PARTICIPEN / En aquest Gran Premi es convoca la presència de les classes habituals, això és Optimist, Laser Radial, Laser 4.7, Laser Master, Europe, 29er i Patí a Vela, però s'hi afegeix la de creuers, que es disputarà el dia 9.

L'organització de l'esdeveniment anirà a càrrec del club del Principat, que comptarà amb tots els seus tècnics a més d'un grup de voluntaris que vetllaran perquè tot surti a la perfecció. Es tracta de la festa anual de la vela andorrana en un Club Nàutic en què hi ha bona relació amb la FAV.

La participació serà fonamentalment catalana i de la resta d'Espanya, però també d'andorrana, amb noms coneguts d'aquest esport al país com Gorka i Eduard Arajol, David, Marc i Òscar Ramon, Víctor Casals o Carles Morató.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT