PUBLICITAT

El PSOE donarà suport a l'acord d'associació amb Europa i al CNDI

EL PERIÒDIC
MADRID

Periodic
Foto: PS

El primer secretari del PS, Pere López, i el president del grup parlamentari socialdemòcrata, David Rios, es van reunir ahir al matí amb el secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, al Congrés dels Diputats espanyol a Madrid. Durant la reunió es van tractar temes com el conveni per evitar la doble imposició (CDI) i el futur acord d'associació amb la Unió Europea. En aquest sentit, el PS va assenyalar que la reunió «ha estat molt important per aconseguir el suport del PSOE en aquests dos temes d'Estat».

El PS va valorar la reunió com a «cabdal per tal d'impulsar aquestes dues qüestions després de les eleccions generals». Durant la jornada de treball, López i Rios van insistir en la feina feta per Andorra en els darrers anys per tal d'homologar la seva legislació als estàndards internacionals en matèria d'intercanvi d'informació fiscal i de lluita contra el blanqueig de capitals.

De la seva banda, Sánchez va destacar el procés de renovació que ha impulsat el PSOE i que «és molt important la presència d'una nova generació de socialistes a Espanya i a Andorra». Igualment, va insistir que per al PSOE «és molt important cuidar les relacions amb els països pròxims com és el cas d'Andorra».

Posteriorment, els dos dirigents socialdemòcrates es van reunir amb l'ambaixador d'Andorra a Espanya, Jaume Gaytan, amb qui van intercanviar informació en relació als diferents temes d'actualitat bilaterals.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT