PUBLICITAT

Cinca: «Jo només tinc un candidat, i és l'actual cap de Govern»

  • El ministre diu que entén el que va fer Martí però que és «la millor opció» de DA
C. G.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Foto: TONY LARA

Jordi Cinca ho té clar. Va assegurar que en cap moment se li ha passat pel cap presentar-se com a candidat de Demòcrates per Andorra a cap de Govern per a les properes eleccions generals. Perquè no es planteja coses que no té previst que passin, va afegir. I perquè al seu cap «només hi tinc un candidat, que és l'actual cap de Govern».

El ministre portaveu es va mostrar convençut que Toni Martí és la millor opció de Demòcrates per revalidar legislatura. I que ell segueixi sent la figura més visible és també «el més lògic», perquè malgrat reconèixer que ha estat «una legislatura dura» i de cert «desgast», «encara queden qüestions per tancar». Així doncs, ha de continuar, revalidar el càrrec, «consolidar el que s'ha fet fins ara» i «acabar el cicle de vuit anys».

Pel que fa a la decisió del cap de Govern de posar el càrrec a disposició del partit, Cinca considera que va ser «un plantejament honest» i «tenia tot el sentit del món» que exposés que si calia una renovació DA la tirés endavant. Però «no hi ha millor persona que ell» per seguir liderant el projecte taronja.

Paral·lelament, Cinca va carregar contra les paraules del portaveu de la Plataforma de Funcionaris, Joan Torra, que la setmana passada va assegurar que Toni Martí es podria «jubilar» tranquil, ja que gaudiria d'una paga vitalícia.

Cinca va recordar que a Andorra cap càrrec polític gaudeix d'un sou vitalici, a diferència d'altres països veïns. En aquest sentit, va remarcar que «el mes següent» de deixar el càrrec, el cap de Govern perd la seva assignació i que declaracions com aquestes malmeten la imatge política. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT