PUBLICITAT

Homentge de l'AESCO a l'exsubsíndic Josep Casal

  • Ribas i Marsal lloen el seu «sentit d'Estat i de l'esforç»
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Foto: EDUARD COMELLAS

L'exsubsíndic, conseller general i conseller de Canillo, Josep Casal Puigcernal, va rebre ahir el primer homenatge de l'Associació d'exsíndics i exconsellers generals (AESCO) per reconèixer la seva trajectòria política. El president de l'AESCO, Josep Marsal, i l'excap de Govern, Òscar Ribas, van lloar la seva participació en la redacció de la Constitució i el seu «sentit d'Estat», així com el seu «sentit comú» i el seu «sentit de l'esforç». L'acte va comptar amb la presència del cap de Govern, Toni Martí, els síndics Vicenç Mateu i Mònica Bonell, a més de diverses autoritats polítiques del país.

L'homenatge va comptar amb l'acompanyament musical de Jordi Barceló, una exposició de fotografies i un discurs d'un dels seus néts que en va destacar l'encoratjament que els ha transmès i la sensació que és «un polític de tot el país», va informar l'ANA.

Casal va ser ministre d'Agricultura i Patrimoni Natural en el primer govern d'Andorra, va haver d'assistir en la gestió dels aiguats del 82 i, com va assenyalar Ribas, va ser un dels defensor del Túnel d'Envalira.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT