PUBLICITAT

Es recuperen els ferits de l'accident d'Aixovall

  • Un dels accidentats està ingressat a la Unitat de Cures Intensives
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El lloc dels fets captat per una càmera de Mobilitat. Foto: ANA

Els ferits ingressats a l'hospital a causa de l'accident que va tenir lloc a Aixovall el divendres passat evolucionen de manera favorable. Segons fonts del centre hospitalari, un dels accidentats roman en observació a la Unitat de Cures Intensives després d'haver estat intervingut de l'abdomen. Tot i que és el ferit més greu, no es tem per la seva vida. L'altre ferit ingressat es recupera a planta i es preveu que aviat pugui sortir de l'hospital. Dos dels implicats en la col·lisió ja van ser donats d'alta dissabte mateix, després d'haver estat en observació i atesos per les fractures i contusions que van patir. Les fonts hospitalàries indiquen que un tercer pacient també va poder tornar ahir a casa.

L'accident mortal va tenir lloc el passat divendres pels volts de les deu de la nit, davant de la font de ferro que se situa prop de la rotonda d'Aixovall. Tres vehicles, dos amb matrícula del país i un espanyol, es van veure implicats en el sinistre en què va morir un jove de 27 anys.

Repatriació de la víctima/ La família d'Antonio Manuel Días Alves, el jove lusità resident a Encamp que va perdre la vida a l'accident, espera poder repatriar el seu cos avui.

Ara per ara la policia segueix investigant quines són les causes que van provocar que la víctima envaís el carril contrari, col·lidint amb un vehicle en el que viatjaven dues parelles de turistes provinents d'Espanya. Un tercer cotxe amb una sola persona també es va veure implicat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT