PUBLICITAT

Carchat signa el doblet

  • El pilot andorrà s'emporta el títol de la Mitsubishi Evo Cup en la cita de Madrid
#GASS
Jarama

Joan Carchat ha tancat la temporada de la millor manera impossible, posant la cirereta al pastís i emportant-se el títol de la Mitsubishi Evo Cup que signa el doblet, juntament amb la Copa del Grup N que va assolir fa unes setmanes.

Tot i els problemes que va patir divendres a la barra estabilitzadora, el duet Carchat-Ribeiro van poder el cap fred i van completar una cursa conservadora per mantenir intactes en tot moment les opcions per assolir l'Evo Cup. L'andorrà no ho va tenir fàcil i la retallada del traçat va fer que el circuit del Jarama agafés més protagonisme. Tot i això, l'equip va saber gestionar el marge amb els perseguidors per assolir el títol desitjat.

D'aquesta manera, Carchat tanca un temporada excel·lent a nivell de resultats i assolint tots els objectius que s'havia marcat: «Acabem molt contents amb la temporada que hem fet. Tot l'equip hem fet un treball excepcional al llarg de l'any i ara és quan recollim els resultats. Serà una temporada per recordar durant molt de temps», va afirmar el pilot a l'acabar la darrera prova de l'any. L'andorrà ja pensa en la següent temporada: «Ara hem de començar a treballara en el proper any i marcar nous objectius que, tant de bo, poguem tenir complerts d'aquí a un any com hem fet amb aquest», va comentar el pilot de l'ACSM Banco Madrid.

Per la seva banda, Joan Vinyes va liderar la categoria de dues rodes motrius (2RM) del Ral·li Comunitat de Madrid des del principi, però en l'últim pas del Jarama va cedir el primer lloc a Fran Cima, que el va superar per només 6 segons. El pilot andorrà, a qui sí li va afectar la retallada del tram que es va produir, va comentar un cop acabada la prova i decepcionat: «És una pena no poder disputar aquesta especial, estic convençut que les nostres possibilitats haurien augmentat i el triomf en les 2RM no s'hagués escapat» H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT