PUBLICITAT

«Marxem amb un pal ben gros i sensacions molt dolentes»

  • Peñarroya, crític amb els seus: «El cos tècnic i els 10 jugadors hem estat horrorosos»
EL PERIÒDIC
LA LAGUNA

Periodic
Foto:

Joan Peñarroya no va mossegar-se la llengua per parlar del desastrós partit ofert pel MoraBanc Andorra a Tenerife. Els 27 punts de diferència en la derrota deixen una lectura sense gaires complicacions: «La valoració es senzilla. Un equip que ha sabut jugar un partit dur de lliga i un altre que en cap moment ha entrat en el partit ni ha mostrat res», va indicar el tècnic tricolor abans d'aprofundir: «Hem estat molt per sota en tots els aspectes. Sabíem de totes les situacions que es podien produir avui, sobretot a l'inici. El Tenerife ha capturat més rebots ofensius que nosaltres defensius i així és difícil fer res. Hi ha massa situacions que no hem estat bé, no hem exigit el màxim al rival. Ens anem amb un pal ben gros i sensacions molt dolentes».

Peñarroya va intentar trobar una explicació a no funcionar i a una banda de la pista ni a l'altra: «No estàvem be en defensa i si això falla, l'atac també. Es la primera vegada que ens passa, però no hem donat el nivell i això ens ha de fer reflexionar. Han hagut tantes coses a millorar que pensar només en l'inici em sembla pobre».

I per acabar, tampoc va voler posar nom i cognom la derrota «Avui s'ha de demanar més a tant l'entrenador com tot el cos tècnic i als deu que han jugat. Personalitzar avui seria una errada».

«GUANYAR A CASA ÉS IGUAL QUE FORA» / L'entrenador del Tenerife, Alejandro Martínez, va mostrar-se molt menys eufòric del que s'esperava. És més, sorprenentment ha tingut més paraules de crítica que de lloança cap alse seus alumnes. Per començar va deixar clar que la primera victòria a casa no és que sigui d'enorme importància: «Per a mi no hi havia cap llosa no guanyar a casa. De fet, val el mateix que fora».

Sobre el partit, va analitzar: «No ha estat un partit còmode. No vull que la gent pensi que ha estat fàcil, perquè això no és cert. Hem anul·lat coses molt importants per a ells i els hem castigat en les zones que sabíem que teníem avantatge. però s'ha de demanar molt més. Hemos perdut moltes pilotes, hem fallat tirs fàcils... Es pot millorar molt».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT