Sallés guanya l'or a la Copa de Govern

• El Joan Alay viu dues jornades de judo amb el Campionat d'Andorra de base d'ahir
#gass

En les imatges, dos moments d'ahir del Campionat d'Andorra de base Foto: ÀLEX LARA

Dissabte i diumenge el pavelló Joan Alay va viure la festa del judo andorrà amb dues cites importants. El primer dia es va disputar la Copa de Govern, on es va imposar una Laura Sallés molt superior a les seves rivals, mentre que ahir va ser la cita de la base amb el Campionat d'Andorra. En total, més de 250 participants.

Dissabte la Copa de Govern va tenir diversos protagonistes andorrans, però la més destacada va ser Sallés, que en la categoria de 63kg va obtenir l'or tot i que va caure en un combat durant la lliga prèvia a les eliminatòries. En aquesta categoria, Lia Povedano va ser cinquena. En els 57kg, Alda Babi també va tenir el seu paper amb la cinquena posició, mentre que per trobar alguna medalla més dels judoques de casa es va haver d'esperar als homes. En categoria masculina Dani Garcia va ser tercer en 73kg, gràcies a la repesca ja que en semifinals va caure tot i que en aquest combat anava per davant amb un waza-ari que li van remuntar. En aquest pes, Patrick Ferreira i Iván Garcia van acabar en la 9a posició amb un combat guanyat.

Pel que fa als altres pesos, en els 60kg Iván Llanos va acabar cinquè amb dues victòries, mentre que David Almeyda va ser 7è. No van vèncer cap combat Marc Reig i Miguel Moreno. En la categoria de 66kg, Jordi Almeyda va ser 9è amb un combat guanyat, mentre que Fabián Ramos no va sumar cap triomf. En el pes de 90kg, Karim Nsir tampoc no va guanyar cap combat.

Si en la Copa de Govern hi van ser 100 competidors entre andorrans, catalans i francesos arribats de Cannes, Mònaco i del Midi Pirineus, en la jornada d'ahir diumenge, destinada a la base amb judoques de 4 a 15 anys, en van ser uns 150 els participants en el Campionat d'Andorra. El cap de setmana es va tancar amb un bon sabor de boca.