PUBLICITAT

A Tremp, primera opció per obrir espai en la taula

  • L'FC Andorra disputa el partit ajornat pel matx de la selecció al novembre
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Peppe, després de la sanció, tornarà a estar disponible Foto: ÀLEX LARA

La Lliga de Segona Catalana és de vacances de Nadal fins l'11 de gener, però l'FC Andorra va patir alguns ajornaments per diferents motius, i ara en aquests dies ha de recuperar dos duels. El primer serà avui, a les 16.00h, al camp del Tremp, corresponent a la jornada 11, del 16 de novembre, quan el compromís de la selecció nacional a Xipre ho va impedir. El segon serà el 4 de gener, a Alpicat, per acabar amb els 42 minuts de joc que resten després que la pluja obligués a suspendre aquell duel del 30 de novembre en la jornada 13. En aquests dos enfrontaments, l'oportunitat d'agafar espai en la classificació arriba per als andorrans, que tenen a Tremp el seu primer test.

Amb 32 punts, l'Andorra lidera el grup 5 de la Segona Catalana empatat amb l'Alpicat. Avui a les 16.00h a Tremp hi ha una primera ocasió per obrir espai i, de pas, presentar-se a Alpicat el dia 4 amb aquest marge de tres punts sobre els lleidatans, que semblen seran el gran rival de la temporada per l'ascens a Primera Catalana. El Tremp, però, està necessitat de victòries, i això sempre és un perill per als rivals, tot i que el conjunt lleidatà manté una trajectòria molt negativa en la lliga: és el 16è classificat amb només dues victòries, tres empats i vuit partits perduts. Vèncer aquest sembla una obligació.

Per altra part, ni per a l'enfrontament contra el Tremp ni contra l'Alpicat, l'Andorra podrà comptar amb el nou reforç, Javi Vieira, que va ser presentat aquesta setmana i fa quatre que entrena sota les ordres de Justo Ruiz, però que segons la normativa no pot competir en aquests partits ajornats del mes de novembre. Així doncs, debutarà l'11 de gener contra l'Organyà.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT