Un 0-3 a Tremp per seguir allunyant els rivals

• Els gols de Juli Sánchez, Sebas Gómez i Leo Alves dicten sentència
TREMP

El pròxim rival de l'Andorra serà l'Atlètic Alpicat, diumenge vinent Foto: ÀLEX LARA

La intenció era portar de Tremp tres punts, i així ho va fer l'FC Andorra. El conjunt que entrena Justo Ruiz està en uns dies claus per al futur de la Segona Catalana, i mentre tots els equips descansen i la lliga és en la pausa per les vacances de Nadal, els tricolors recuperen els partits ajornats pels compromisos de la selecció nacional en l'inici de la temporada, per augmentar així la renda de punts respecte als rivals més propers. Dissabte, al camp del Tremp, l'Andorra es va imposar per un clar 0-3 que deixa ara una renda de 3 punts respecte al segon classificat, l'Atlètic Alpicat, que serà precisament el rival del pròxim diumenge en el partit que haurà de completar els 42 minuts que resten ja que la pluja va impedir la seva finalització.

Dissabte passat, a Tremp, i amb nombroses baixes, l'FC Andorra tampoc no va fallar. L'últim empat 1-1 al camp del Linyola en la 15a jornada disputada l'anterior dia 21 de desembre obligava els tricolors a fer un pas endavant i començar a preparar el camí per al duel contra l'Alpicat. Un 0-3 claríssim contra un Tremp voluntariós i sense el tècnic, Jordi Barcadit, que complia a la graderia amb una sanció, és la millor manera de pressionar els rivals que han de veure's contra els de Justo Ruiz.

A Tremp, va ser Juli Sánchez, de cap, qui va aconseguir la primera diana andorrana. Corria el minut 15 de partit i el gol servia per animar els jugadors andorrans a intentar el segon, tot i que aquest no va arribar fins a després del descans.

Va ser en el minut 55 quan Sebas Gómez va fer el segon, tot i que el gran gol de la tarda va arribar de peus de Leo Alves, que va decidir fer una de les seves des de més de 20 metres, engaltant una pilota que va suposar el 0-3 en el minut 76 i la sentència del partit.